Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20078
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorShevchuk, Natalya, scientific director-
dc.contributor.authorНедайвода, А.-
dc.date.accessioned2025-01-28T08:35:33Z-
dc.date.available2025-01-28T08:35:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНедайвода А. Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20078-
dc.description.abstractКваліфікаційна дипломна робота, темою якої є «Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв», написана на 69 сторінках. Обсяг роботи складається із вступу, розділів «Огляд літератури», «Матеріали, умови і методика виконання роботи», «Результати досліджень», «Охорона праці», «Безпека в надзвичайних ситуаціях», «Охорона довкілля», висновків, пропозицій та списку використаної літератури – 29 джерел. Під час виконання роботи наведено 17 таблиць, 11 рисунків, 1 додаток. Аналіз огляду літератури та сучасного стану галузі виробництва борошняних виробів доводить, що попит на кондитерські вироби, особливо печиво, є стабільним і затребуваним на українському ринку. В умовах перебоїв постачання електроенергії актуальним є виробництво кондитерських виробів тривалого зберігання, які не потребують спеціальних умов зберігання і тривалий час зберігають свої смакові якості. Також відмічається зміна пріоритетів у виборі споживачів, які все більше звертають увагу на кондитерські продукти функціонального призначення. Дослідження проводились на базі ТОВ «Терновський хлібзавод», що розташоване у Миколаївській області. Сировинна база підприємства дозволяє ввести в асортимент кунжутно-м’ятне печиво з в’яленою журавлиною. Для запропонованого виду продукції проведені розрахунки сировини, розроблено технологічну схему, визначені вимоги до якості сировини та продукції. Для безпечного виробництва печива розроблено блок-схему, на яких зазначені критичні точки контролю. Розділи з охорони праці і безпеки в надзвичайних ситуаціях передбачають аналіз несприятливих чинників у роботі на харчовому підприємстві для працівників та розроблення заходів захисту від виробничого травматизму, професійних захворювань та нещасних випадків. Крім того, розглянуто заходи з охорони довкілля на підприємстві.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Недайвода_ОС181_2024.pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.