Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20078
Назва: | Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв |
Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник Shevchuk, Natalya, scientific director Недайвода, А. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Недайвода А. Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 69 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна дипломна робота, темою якої є «Удосконалення технології виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв», написана на 69 сторінках. Обсяг роботи складається із вступу, розділів «Огляд літератури», «Матеріали, умови і методика виконання роботи», «Результати досліджень», «Охорона праці», «Безпека в надзвичайних ситуаціях», «Охорона довкілля», висновків, пропозицій та списку використаної літератури – 29 джерел. Під час виконання роботи наведено 17 таблиць, 11 рисунків, 1 додаток. Аналіз огляду літератури та сучасного стану галузі виробництва борошняних виробів доводить, що попит на кондитерські вироби, особливо печиво, є стабільним і затребуваним на українському ринку. В умовах перебоїв постачання електроенергії актуальним є виробництво кондитерських виробів тривалого зберігання, які не потребують спеціальних умов зберігання і тривалий час зберігають свої смакові якості. Також відмічається зміна пріоритетів у виборі споживачів, які все більше звертають увагу на кондитерські продукти функціонального призначення. Дослідження проводились на базі ТОВ «Терновський хлібзавод», що розташоване у Миколаївській області. Сировинна база підприємства дозволяє ввести в асортимент кунжутно-м’ятне печиво з в’яленою журавлиною. Для запропонованого виду продукції проведені розрахунки сировини, розроблено технологічну схему, визначені вимоги до якості сировини та продукції. Для безпечного виробництва печива розроблено блок-схему, на яких зазначені критичні точки контролю. Розділи з охорони праці і безпеки в надзвичайних ситуаціях передбачають аналіз несприятливих чинників у роботі на харчовому підприємстві для працівників та розроблення заходів захисту від виробничого травматизму, професійних захворювань та нещасних випадків. Крім того, розглянуто заходи з охорони довкілля на підприємстві. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20078 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Недайвода_ОС181_2024.pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.