Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20083
Title: | Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району |
Authors: | Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник Ziuzko, Alla, scientific director Святелик, К. |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Святелик К. Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівн. А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 71 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалів, умов і методик виконання роботи, результатів досліджень, технологічних схем та розрахунків, аналізу небезпечних факторів, охорони праці, безпеки в надзвичайних ситуаціях та охорони довкілля висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 71 сторінках та містить 7 таблиць, 8 рисунків, 16 формул. Для написання роботи використано 63 джерела. Тема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка» Миколаївського району». Предмет: млинці з додаванням натуральних барвників на воді з курячим м’ясом. Об’єкт: технологія виробництва млинців з використання різної сировини у якості барвника. Метою роботи є удосконалення технології виробництва напівфабрикатів, а саме млинців з додаванням натуральних барвників. Завдання: обґрунтувати вивчити роль та вплив різних компонентів на органолептичні та структурно – механічні властивості тіста та млинців розробити оптимальну рецептуру млинців, визначити їх харчову та енергетичну цінність, асортимент продукції; навести технологічні схеми виробництва млинців; розрахувати маси сировини і готової продукції; проаналізувати технологію виробництва млинців; провести аналіз небезпечних факторів на різних етапах виробництва, навести блок – схему технологічних процесів, скласти карту аналізу небезпечних факторів, визначити критичні контрольні точки, враховуючи принципи HACCP, оцінити витрати на сировину, матеріали, обчислити собівартість та відпускну ціну, проаналізувати стан охорони праці на підприємстві та дії в надзвичайних ситуаціях, охорону довкілля. У результаті досліджень проаналізовано вплив різних компонентів на властивості тіста та готового продукту, технологічні схеми виробництва млинців з додаванням натуральних барвників, визначено основну сировину для виробництва млинців, оптимальну рецептуру та оцінено органолептичні показники, визначено критичні контрольні точки небезпечних факторів на різних етапах виробництва. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20083 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КР_Святелик_ОС181_2024.pdf | 1,29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.