Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2030
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамаренко, Олександр Сергійович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Александр Сергеевич-
dc.contributor.authorKramarenko, Alexander-
dc.date.accessioned2017-06-02T06:23:18Z-
dc.date.available2017-06-02T06:23:18Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКрамаренко О. С. Біохімія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 96 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2030-
dc.description.abstractУ курсі лекцій наведено хімічний склад молока, фізичні та хімічні властивості складових частин молока, зміна властивостей молока під впливом різних факторів, а також біохімічні та фізико-хімічних процеси, які відбуваються в молоці під час технологічної обробки і на окремих стадіях технологічних процесів при виробництві різних молочних продуктів. Використання курсу лекцій «Біохімія молока та молочних продуктів» дасть змогу здобувачам вищої освіти вивчити технологічні процеси виробництва молочних продуктів, що дасть змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної продукції та комплексно використовувати складові частини молока. Курс лекцій розрахований на здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми навчанняru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectхімічний склад молокаru
dc.subjectвластивості складових частин молокаru
dc.subjectзміна властивостей молокаru
dc.subjectтехнологічні процеси виробництва молочних продуктівru
dc.subjectскладові частини молокаru
dc.subjectкурс лекційru
dc.titleБіохімія молока і молочних продуктівru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biokhimiya_moloka_i_molochnykh_produktiv.pdf860,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.