Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2030
Title: Біохімія молока і молочних продуктів
Authors: Крамаренко, Олександр Сергійович
Крамаренко, Александр Сергеевич
Kramarenko, Alexander
Keywords: хімічний склад молока
властивості складових частин молока
зміна властивостей молока
технологічні процеси виробництва молочних продуктів
складові частини молока
курс лекцій
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Крамаренко О. С. Біохімія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 96 с.
Abstract: У курсі лекцій наведено хімічний склад молока, фізичні та хімічні властивості складових частин молока, зміна властивостей молока під впливом різних факторів, а також біохімічні та фізико-хімічних процеси, які відбуваються в молоці під час технологічної обробки і на окремих стадіях технологічних процесів при виробництві різних молочних продуктів. Використання курсу лекцій «Біохімія молока та молочних продуктів» дасть змогу здобувачам вищої освіти вивчити технологічні процеси виробництва молочних продуктів, що дасть змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної продукції та комплексно використовувати складові частини молока. Курс лекцій розрахований на здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми навчання
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2030
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Biokhimiya_moloka_i_molochnykh_produktiv.pdf860,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.