Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2031
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамаренко, Олександр Сергійович-
dc.contributor.authorКрамаренко, Александр Сергеевич-
dc.contributor.authorKramarenko, Alexander-
dc.date.accessioned2017-06-02T06:29:26Z-
dc.date.available2017-06-02T06:29:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБіохімія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. : О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 75 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2031-
dc.description.abstractЗдобувачам вищої освіти важливо усвідомити, що технологічні процеси виробництва молочних продуктів базуються на глибокій науковій основі, що дає змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної продукції, впроваджувати безвідхідну технологію, комплексно використовувати складові частини молока. Вивчення предмету «Біохімія молока та молочних продуктів» слід здійснювати у тісному зв’язку з такими предметами, як «Органічні хімія», «Фізична і колоїдна хімія», «Мікробіологія молока і молочних продуктів», «Технологія виробництва молока та молочних продуктів», «Технологія переробки продукції тваринництва», «Технологічне обладнання переробки молока».ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectзміна властивостей молокаru
dc.subjectаналіз сировиниru
dc.subjectпроведення технологічного процесуru
dc.subjectстандартність і якість готової продукціїru
dc.subjectтехнологічні процеси виробництва молочних продуктівru
dc.subjectвипуск високоякісної продукціїru
dc.subjectскладові частини молокаru
dc.subjectхімічний склад молокаru
dc.titleБіохімія молока і молочних продуктівru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biokhimiya_moloka_i_molochnykh_produktiv_metod.pdf546,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.