Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2031
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко, Олександр Сергійович | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Александр Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Kramarenko, Alexander | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-02T06:29:26Z | - |
dc.date.available | 2017-06-02T06:29:26Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Біохімія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. : О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 75 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2031 | - |
dc.description.abstract | Здобувачам вищої освіти важливо усвідомити, що технологічні процеси виробництва молочних продуктів базуються на глибокій науковій основі, що дає змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної продукції, впроваджувати безвідхідну технологію, комплексно використовувати складові частини молока. Вивчення предмету «Біохімія молока та молочних продуктів» слід здійснювати у тісному зв’язку з такими предметами, як «Органічні хімія», «Фізична і колоїдна хімія», «Мікробіологія молока і молочних продуктів», «Технологія виробництва молока та молочних продуктів», «Технологія переробки продукції тваринництва», «Технологічне обладнання переробки молока». | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | зміна властивостей молока | ru |
dc.subject | аналіз сировини | ru |
dc.subject | проведення технологічного процесу | ru |
dc.subject | стандартність і якість готової продукції | ru |
dc.subject | технологічні процеси виробництва молочних продуктів | ru |
dc.subject | випуск високоякісної продукції | ru |
dc.subject | складові частини молока | ru |
dc.subject | хімічний склад молока | ru |
dc.title | Біохімія молока і молочних продуктів | ru |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biokhimiya_moloka_i_molochnykh_produktiv_metod.pdf | 546,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.