Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2031
Title: Біохімія молока і молочних продуктів
Authors: Крамаренко, Олександр Сергійович
Крамаренко, Александр Сергеевич
Kramarenko, Alexander
Keywords: зміна властивостей молока
аналіз сировини
проведення технологічного процесу
стандартність і якість готової продукції
технологічні процеси виробництва молочних продуктів
випуск високоякісної продукції
складові частини молока
хімічний склад молока
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Біохімія молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. : О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 75 с.
Abstract: Здобувачам вищої освіти важливо усвідомити, що технологічні процеси виробництва молочних продуктів базуються на глибокій науковій основі, що дає змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної продукції, впроваджувати безвідхідну технологію, комплексно використовувати складові частини молока. Вивчення предмету «Біохімія молока та молочних продуктів» слід здійснювати у тісному зв’язку з такими предметами, як «Органічні хімія», «Фізична і колоїдна хімія», «Мікробіологія молока і молочних продуктів», «Технологія виробництва молока та молочних продуктів», «Технологія переробки продукції тваринництва», «Технологічне обладнання переробки молока».
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2031
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Biokhimiya_moloka_i_molochnykh_produktiv_metod.pdf546,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.