Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20349
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурепін, Вячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorKurepin, Vyacheslav-
dc.date.accessioned2025-02-06T07:06:02Z-
dc.date.available2025-02-06T07:06:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКурепін В. М. Безпека, якість та регулювання продуктів та процесів харчового виробництва. Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації аграрного виробництва : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Ломжа – Миколаїв, 24-25 жовтня 2024 р.). Łomży : MANS, 2024. С 74-84uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20349-
dc.description.abstractПопит на якісні та безпечні продукти харчування у споживачів з кожним роком зростає. Вони все більше уваги приділяють не лише красивим упаковкам, а й цінності, що перебувають усередині. Все більш актуальнішим стає питання довіри, як до виробників, так і до продуктів які вони виготовляють. Складне завдання для виробників, що харчовий продукт принесе користь і задоволення від споживання. Повної гарантії, що харчовий продукт не завдасть шкоди споживачеві, пройшовши весь ланцюг виробництва, починаючи від вирощування в полі і до споживання в їжу, надати важко. Тому при створенні гарантовано безпечного та якісного харчового продукту не можна уникнути застосування комплексів заходів з управління та належних виробничих практик.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractConsumer demand for high-quality and safe food products is growing every year. They pay more and more attention not only to beautiful packaging, but also to the value inside. The question of trust, both in manufacturers and in the products they manufacture, is becoming more and more urgent. It is a difficult task for manufacturers that the food product will bring benefits and satisfaction from consumption. It is difficult to provide a complete guarantee that a food product will not harm the consumer after going through the entire production chain, from growing in the field to consumption. Therefore, when creating a guaranteed safe and high-quality food product, it is impossible to avoid the application of a set of management measures and proper production practices.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectбезпека та якістьuk_UA
dc.subjectстратегія та політикаuk_UA
dc.subjectуправління безпекоюuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjecthealthy eatinguk_UA
dc.subjectsafety and qualityuk_UA
dc.subjectstrategy and policyuk_UA
dc.subjectsafety managementuk_UA
dc.subjectcertificationuk_UA
dc.titleБезпека, якість та регулювання продуктів та процесів харчового виробництваuk_UA
dc.title.alternativeSafety, quality and regulation of food products and processesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
74-83.pdf236,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.