Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20349
Title: | Безпека, якість та регулювання продуктів та процесів харчового виробництва |
Other Titles: | Safety, quality and regulation of food products and processes |
Authors: | Курепін, Вячеслав Миколайович Kurepin, Vyacheslav |
Keywords: | харчова продукція здорове харчування безпека та якість стратегія та політика управління безпекою сертифікація food products healthy eating safety and quality strategy and policy safety management certification |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Курепін В. М. Безпека, якість та регулювання продуктів та процесів харчового виробництва. Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації аграрного виробництва : матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Ломжа – Миколаїв, 24-25 жовтня 2024 р.). Łomży : MANS, 2024. С 74-84 |
Abstract: | Попит на якісні та безпечні продукти харчування у споживачів з кожним роком зростає. Вони все більше уваги приділяють не лише красивим упаковкам, а й цінності, що перебувають усередині. Все більш актуальнішим стає питання довіри, як до виробників, так і до продуктів які вони виготовляють. Складне завдання для виробників, що харчовий продукт принесе користь і задоволення від споживання. Повної гарантії, що харчовий продукт не завдасть шкоди споживачеві, пройшовши весь ланцюг виробництва, починаючи від вирощування в полі і до споживання в їжу, надати важко. Тому при створенні гарантовано безпечного та якісного харчового продукту не можна уникнути застосування комплексів заходів з управління та належних виробничих практик. - Consumer demand for high-quality and safe food products is growing every year. They pay more and more attention not only to beautiful packaging, but also to the value inside. The question of trust, both in manufacturers and in the products they manufacture, is becoming more and more urgent. It is a difficult task for manufacturers that the food product will bring benefits and satisfaction from consumption. It is difficult to provide a complete guarantee that a food product will not harm the consumer after going through the entire production chain, from growing in the field to consumption. Therefore, when creating a guaranteed safe and high-quality food product, it is impossible to avoid the application of a set of management measures and proper production practices. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20349 |
Appears in Collections: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.