Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20350
Назва: Не тільки збільшувати виробництво, але й не знижувати якість свинини
Автори: Рибалко, Валентин Павлович
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Рибалко В. П. Не тільки збільшувати виробництво, але й не знижувати якість свинини. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 3 (36), Т. 2. С. 4-7.
Короткий огляд (реферат): В статті охарактеризовано роль та значення галузі свинарства в економіці країни, особливості ведення галузі та шляхи подальшого її удосконалення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20350
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 3 (36). - Т. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2006_35-4-7.pdf260,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.