Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20383
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМанько, О.А.-
dc.contributor.authorТроцький, М.Я.-
dc.date.accessioned2025-02-06T09:24:27Z-
dc.date.available2025-02-06T09:24:27Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationМанько О.А., Троцький М.Я. Фізико-хімічні показники якості м’яса свиней великої білої породи різних генотипів. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006.Вип. 3 (36), Т. 2. С. 99-102.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20383-
dc.description.abstractРозглядаються результати порівняльного вивчення якості м’яса свиней великої білої породи різних генотипів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleФізико-хімічні показники якості м’яса свиней великої білої породи різних генотипівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 3 (36). - Т. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2006_36-99-102.pdf325,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.