Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20383
Назва: Фізико-хімічні показники якості м’яса свиней великої білої породи різних генотипів
Автори: Манько, О.А.
Троцький, М.Я.
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Манько О.А., Троцький М.Я. Фізико-хімічні показники якості м’яса свиней великої білої породи різних генотипів. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006.Вип. 3 (36), Т. 2. С. 99-102.
Короткий огляд (реферат): Розглядаються результати порівняльного вивчення якості м’яса свиней великої білої породи різних генотипів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20383
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 3 (36). - Т. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2006_36-99-102.pdf325,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.