Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20493
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорнєва, Наталя Олександрівна-
dc.contributor.authorKornieva, Natalia-
dc.date.accessioned2025-02-10T13:27:32Z-
dc.date.available2025-02-10T13:27:32Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationКорнєва Н. О. Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового під комплексу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 4 (38). С. 115-120.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20493-
dc.description.abstractУ статті розглянуто проблеми задоволення потреб населення м’ясною продукцією в регіонах і формування регіонального м’ясопродуктового підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОсновні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового під комплексуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 4 (38).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2006_38-4-115-120.pdf327,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.