Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20493
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корнєва, Наталя Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Kornieva, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-10T13:27:32Z | - |
dc.date.available | 2025-02-10T13:27:32Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Корнєва Н. О. Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового під комплексу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 4 (38). С. 115-120. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20493 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто проблеми задоволення потреб населення м’ясною продукцією в регіонах і формування регіонального м’ясопродуктового підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового під комплексу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 4 (38). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UBSRAS_2006_38-4-115-120.pdf | 327,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.