Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20493| Title: | Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового під комплексу |
| Authors: | Корнєва, Наталя Олександрівна Kornieva, Natalia |
| Issue Date: | 2006 |
| Citation: | Корнєва Н. О. Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового під комплексу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 4 (38). С. 115-120. |
| Abstract: | У статті розглянуто проблеми задоволення потреб населення м’ясною продукцією в регіонах і формування регіонального м’ясопродуктового підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20493 |
| Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 4 (38). |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| UBSRAS_2006_38-4-115-120.pdf | 327,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.