Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20493
Title: Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового під комплексу
Authors: Корнєва, Наталя Олександрівна
Kornieva, Natalia
Issue Date: 2006
Citation: Корнєва Н. О. Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового під комплексу. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2006. Вип. 4 (38). С. 115-120.
Abstract: У статті розглянуто проблеми задоволення потреб населення м’ясною продукцією в регіонах і формування регіонального м’ясопродуктового підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20493
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2006. - Вип. 4 (38).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UBSRAS_2006_38-4-115-120.pdf327,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.