Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2053
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтипова, Лідія Климівна-
dc.contributor.authorАнтипова, Лидия Климовна-
dc.contributor.authorAntipova, Lidiya-
dc.date.accessioned2017-06-07T10:18:52Z-
dc.date.available2017-06-07T10:18:52Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2053-
dc.descriptionМетою навчальної дисципліни «Біологічні основи кормовиробництва» є формування у студентів чітких знань щодо біологічних особливостей кожної кормової культури, що на практиці повинно сприяти комплексному, науково обґрунтованому підходу до системи ведення кормовиробництва і господарства в цілому, направленому на збереження екологічної рівноваги довкілля та одержання біологічно-чистої продукції рослинництва і тваринництваru
dc.description.abstractБіологічні основи кормовиробництва: робочий зошит для виконання практичних робіт [Електронний ресурс] : для здобувачів вищої освіти ОКР "Спеціаліст" спец. 7.09010101 "Агрономія" / уклад. Л. К. Антипова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 36 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectкормовиробництвоru
dc.subjectбіологічні основиru
dc.subjectекологічна рівновагаru
dc.subjectвиробничі ресурсиru
dc.subjectтехнологічні процесиru
dc.subjectагротехнічні заходиru
dc.titleБіологічні основи кормовиробництваru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antipova_L.Biol_osn_kormovyrob_RZ.pdf551,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.