Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2053| Назва: | Біологічні основи кормовиробництва | 
| Автори: | Антипова, Лідія Климівна Антипова, Лидия Климовна Antipova, Lidiya  | 
| Ключові слова: | кормовиробництво біологічні основи екологічна рівновага виробничі ресурси технологічні процеси агротехнічні заходи  | 
| Дата публікації: | 2016 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Короткий огляд (реферат): | Біологічні основи кормовиробництва: робочий зошит для виконання практичних робіт [Електронний ресурс] : для здобувачів вищої освіти ОКР "Спеціаліст" спец. 7.09010101 "Агрономія" / уклад. Л. К. Антипова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 36 с. | 
| Опис: | Метою навчальної дисципліни «Біологічні основи кормовиробництва» є формування у студентів чітких знань щодо біологічних особливостей кожної кормової культури, що на практиці повинно сприяти комплексному, науково обґрунтованому підходу до системи ведення кормовиробництва і господарства в цілому, направленому на збереження екологічної рівноваги довкілля та одержання біологічно-чистої продукції рослинництва і тваринництва | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2053 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Antipova_L.Biol_osn_kormovyrob_RZ.pdf | 551,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.