Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20637
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Легін, О. В. | - |
dc.contributor.author | Кушнірук, Віктор Степанович | - |
dc.contributor.author | Kushniruk, Viktor | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-18T08:05:24Z | - |
dc.date.available | 2025-02-18T08:05:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Легін О. В., Кушнірук В. С. Інноваційні підходи до вдосконалення інфраструктури готельно-ресторанного бізнесу. Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку : збірник матеріалів всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Умань, 30-31 жовтня 2024 р.). Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. С. 187-189. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20637 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Інноваційні підходи до вдосконалення інфраструктури готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
189-191.pdf | 313,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.