Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20637
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛегін, О. В.-
dc.contributor.authorКушнірук, Віктор Степанович-
dc.contributor.authorKushniruk, Viktor-
dc.date.accessioned2025-02-18T08:05:24Z-
dc.date.available2025-02-18T08:05:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛегін О. В., Кушнірук В. С. Інноваційні підходи до вдосконалення інфраструктури готельно-ресторанного бізнесу. Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку : збірник матеріалів всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Умань, 30-31 жовтня 2024 р.). Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. С. 187-189.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20637-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleІнноваційні підходи до вдосконалення інфраструктури готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
189-191.pdf313,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.