Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20637
Назва: Інноваційні підходи до вдосконалення інфраструктури готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Легін, О. В.
Кушнірук, Віктор Степанович
Kushniruk, Viktor
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Легін О. В., Кушнірук В. С. Інноваційні підходи до вдосконалення інфраструктури готельно-ресторанного бізнесу. Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку : збірник матеріалів всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Умань, 30-31 жовтня 2024 р.). Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. С. 187-189.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20637
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
189-191.pdf313,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.