Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20788Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бондар, Алла Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Bondar, Alla | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-12T07:18:55Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-12T07:18:55Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Гігієна тварин : курс лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. А. О. Бондар. Миколаїв : МНАУ, 2025. 72 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20788 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Гігієна тварин | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр») Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| gigiyena-tvarin-lekciyi-204-bakalavr.pdf | 644,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.