Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20851
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДоценко, Наталія Андріївна-
dc.contributor.authorDotsenko, Nataliya-
dc.date.accessioned2025-03-18T07:52:45Z-
dc.date.available2025-03-18T07:52:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationDotsenko N. Features of the training of the agricultural industry specialists in the conditions of sustainable development. Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій : матеріали ХХV Міжнародного науково-практичного форуму (м. Дубляни, 02–04 жовтня 2024 р.). Львів: ЛНУП, 2024. C.397-399.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20851-
dc.description.abstractUkraine has significant potential in the production of agricultural and food products, and technologists play an important role in its realization. An important aspect in the professional training of technologists in the field of production and processing of livestock products and food technologies is their contribution to the development of the national economy and ensuring the country's food security. There are described the features of the professional training of technologists in specialized higher educational institutions. Taking into account modern requirements and trends, as well as involving the latest technologies and practices, these specialists have every chance to become competitive on the international market and ensure the quality and safety of food products for the Ukrainian populationuk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectprofessional traininguk_UA
dc.subjectagricultural industryuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.titleFeatures of the training of the agricultural industry specialists in the conditions of sustainable developmentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LNUP-2024-397-399.pdf741,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.