Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2103
Title: Технологія виробництва продукції бджільництва
Authors: Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
Keywords: бджільництво
технологія виробництва
продуктивність
якість меду
Issue Date: 2016
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Технологія виробництва продукції бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для практичних робіт з дисципліни "Технологія виробництва продукції бджільництва" для здобувачів ступеня вищої освіти "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 44 с.
Description: Бджільництво – одна із галузей, яка дає цінні продукти харчування , сировину для виготовлення лікарських препаратів, віск використовується більш ніж у 40 галузях промисловості, а бджоли є кращими запилювачами сільськогосподарських культур
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2103
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bdzhilnytstvo.pdf752,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.