Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2103
Назва: | Технологія виробництва продукції бджільництва |
Автори: | Галімов, Сергій Миколайович Галимов, Сергей Николаевич Galimov, Sergei |
Ключові слова: | бджільництво технологія виробництва продуктивність якість меду |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Технологія виробництва продукції бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для практичних робіт з дисципліни "Технологія виробництва продукції бджільництва" для здобувачів ступеня вищої освіти "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 44 с. |
Опис: | Бджільництво – одна із галузей, яка дає цінні продукти харчування , сировину для виготовлення лікарських препаратів, віск використовується більш ніж у 40 галузях промисловості, а бджоли є кращими запилювачами сільськогосподарських культур |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2103 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bdzhilnytstvo.pdf | 752,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.