Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2103
Назва: Технологія виробництва продукції бджільництва
Автори: Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
Ключові слова: бджільництво
технологія виробництва
продуктивність
якість меду
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Технологія виробництва продукції бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для практичних робіт з дисципліни "Технологія виробництва продукції бджільництва" для здобувачів ступеня вищої освіти "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 44 с.
Опис: Бджільництво – одна із галузей, яка дає цінні продукти харчування , сировину для виготовлення лікарських препаратів, віск використовується більш ніж у 40 галузях промисловості, а бджоли є кращими запилювачами сільськогосподарських культур
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2103
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bdzhilnytstvo.pdf752,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.