Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2105
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтипова, Лідія Климівна-
dc.contributor.authorАнтипова, Лидия Климовна-
dc.contributor.authorAntipova, Lidiya-
dc.date.accessioned2017-06-14T10:49:41Z-
dc.date.available2017-06-14T10:49:41Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2105-
dc.descriptionМетою навчальної дисципліни «Біологічні основи кормовиробництва» є формування у студентів розуміння того, що технології, де переважають біологічні і екологічні прийоми вирощування сільськогосподарських культур є перспективним напрямом виробництва кормів.ru
dc.description.abstractБіологічні основи кормовиробництва [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ОКР "спеціаліст" спеціальності 7.09010101 "Агрономія" / уклад. : Л. К. Антипова. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 59 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectкормовиробництвоru
dc.subjectкормові культуриru
dc.subjectбіологічні особливостіru
dc.subjectнаукові основиru
dc.titleБіологічні основи кормовиробництваru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biol_osnovu_kormovurobn.pdf2,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.