Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2105| Назва: | Біологічні основи кормовиробництва | 
| Автори: | Антипова, Лідія Климівна Антипова, Лидия Климовна Antipova, Lidiya  | 
| Ключові слова: | кормовиробництво кормові культури біологічні особливості наукові основи  | 
| Дата публікації: | 2016 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Короткий огляд (реферат): | Біологічні основи кормовиробництва [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ОКР "спеціаліст" спеціальності 7.09010101 "Агрономія" / уклад. : Л. К. Антипова. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 59 с. | 
| Опис: | Метою навчальної дисципліни «Біологічні основи кормовиробництва» є формування у студентів розуміння того, що технології, де переважають біологічні і екологічні прийоми вирощування сільськогосподарських культур є перспективним напрямом виробництва кормів. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2105 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Biol_osnovu_kormovurobn.pdf | 2,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.