Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2105
Назва: Біологічні основи кормовиробництва
Автори: Антипова, Лідія Климівна
Антипова, Лидия Климовна
Antipova, Lidiya
Ключові слова: кормовиробництво
кормові культури
біологічні особливості
наукові основи
Дата публікації: 2016
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Біологічні основи кормовиробництва [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ОКР "спеціаліст" спеціальності 7.09010101 "Агрономія" / уклад. : Л. К. Антипова. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 59 с.
Опис: Метою навчальної дисципліни «Біологічні основи кормовиробництва» є формування у студентів розуміння того, що технології, де переважають біологічні і екологічні прийоми вирощування сільськогосподарських культур є перспективним напрямом виробництва кормів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2105
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biol_osnovu_kormovurobn.pdf2,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.