Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2105
Назва: | Біологічні основи кормовиробництва |
Автори: | Антипова, Лідія Климівна Антипова, Лидия Климовна Antipova, Lidiya |
Ключові слова: | кормовиробництво кормові культури біологічні особливості наукові основи |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Біологічні основи кормовиробництва [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ОКР "спеціаліст" спеціальності 7.09010101 "Агрономія" / уклад. : Л. К. Антипова. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 59 с. |
Опис: | Метою навчальної дисципліни «Біологічні основи кормовиробництва» є формування у студентів розуміння того, що технології, де переважають біологічні і екологічні прийоми вирощування сільськогосподарських культур є перспективним напрямом виробництва кормів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2105 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biol_osnovu_kormovurobn.pdf | 2,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.