Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2107
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Стриха, Людмила Александровна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Інна Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Инна Валериевна | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, Inna | - |
dc.contributor.author | Гроза, Варвара Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Гроза, Варвара Игоревна | - |
dc.contributor.author | Groza, Varvara | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-14T12:33:12Z | - |
dc.date.available | 2017-06-14T12:33:12Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Стріха Л. О. Стандартизація продукції та послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко, В. І. Гроза. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 80 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2107 | - |
dc.description.abstract | У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | Стандартизація | ru |
dc.subject | Національна система стандартизації | ru |
dc.subject | Органи та служби стандартизації | ru |
dc.subject | види стандартів | ru |
dc.subject | Система показників якості | ru |
dc.subject | Визначення рівня якості | ru |
dc.subject | Функції служб якості | ru |
dc.subject | якість товарів і послуг | ru |
dc.title | Стандартизація продукції та послуг | ru |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
standartyzatsiya.pdf | 570,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.