Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2107
Title: Стандартизація продукції та послуг
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Гроза, Варвара Ігорівна
Гроза, Варвара Игоревна
Groza, Varvara
Keywords: Стандартизація
Національна система стандартизації
Органи та служби стандартизації
види стандартів
Система показників якості
Визначення рівня якості
Функції служб якості
якість товарів і послуг
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Стріха Л. О. Стандартизація продукції та послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко, В. І. Гроза. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 80 с.
Abstract: У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2107
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
standartyzatsiya.pdf570,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.