Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2107
Title: | Стандартизація продукції та послуг |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila Назаренко, Інна Валеріївна Назаренко, Инна Валериевна Nazarenko, Inna Гроза, Варвара Ігорівна Гроза, Варвара Игоревна Groza, Varvara |
Keywords: | Стандартизація Національна система стандартизації Органи та служби стандартизації види стандартів Система показників якості Визначення рівня якості Функції служб якості якість товарів і послуг |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Стріха Л. О. Стандартизація продукції та послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко, В. І. Гроза. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 80 с. |
Abstract: | У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2107 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
standartyzatsiya.pdf | 570,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.