Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2108
Назва: Стандартизація продукції та послуг
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Гроза, Варвара Ігорівна
Гроза, Варвара Игоревна
Groza, Varvara
Ключові слова: ідентифікація товару
систему міжнародна стандартизації
європейські стандарти
Держстандарт України
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Стандартизація продукції та послуг [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практ. робіт та самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" денної та заочної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, І. В. Назаренко, В. І. Гроза. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації супроводжуються матеріалами по кожній темі, де представлені основні визначення, методологічні підходи і типові розрахункові формули. Завдання за темами дозволяють не тільки познайомити студентів з різними прийомами виконання аналітичних розрахунків на практичних заняттях з курсу, а й розвивають навички індивідуальної роботи при виконанні домашніх завдань і в процесі самостійної роботи. Крім традиційних завдань у методичних рекомендаціях також представлені питання для самоперевірки, що дозволяють студентам самостійно оцінити якість їх підготовки за курсом. Для освоєння курсу необхідно ознайомитися з діючими законодавчими актами, нормативними документами, пов'язаними з питаннями стандартизації, сертифікації та метрології, засвоїти кількісні методи оцінки якості, познайомитися з міжнародним досвідом, зрозуміти механізм прийняття рішень в процесі управління якістю товарів (робіт, послуг). Перед кожним практичним заняттям студент повинен підготувати відповідний теоретичний матеріал. Завдання методичних рекомендацій орієнтовані на підготовку специалістів в області якості, стандартизації та з використанням сучасних стандартів Міжнародної стандартизації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2108
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Standartyzatsiya_produktsiyi_ta_posluh.pdf713,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.