Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2113
Назва: | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва |
Автори: | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна Коцюбенко, Анна Анатольевна Kotsyubenko, Anna |
Ключові слова: | Кролівництво звірівництво Рентабельність кролівництва Відтворення кролів та звірів особливості кролів та звірів бонітування кролів |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи з варіантами завдань для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" заочної форми навчання / уклад. Г. А. Коцюбенко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 41 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дисципліна “ТВП кролівництва та звірівництва” знайомить студентів з основними технологічними процесами галузі, з біологічними особливостями кролів та звірів, з напрямками продуктивності і найбільш розповсюдженими породами нашої країни. Основна мета дисципліни – це підготовка фахівців високого професійного рівня, які спроможні залучити багатьох людей до розведення кролів та звірів, сприяти розвитку галузей в приватних присадибних ділянках та фермерських господарствах. Дисципліна “ТВП кролівництва та звірівництва” тісно пов’язаний з іншими зоотехнічними, ветеринарними та біологічними науками: анатомією, фізіологією, годівлею, розведенням с.-г. тварин, зоогігієною, ветеринарією та ін. Без знань анатомо – біологічних і фізіологічних особливостей неможливо вірно організувати виробничий процес, налагодити раціональну годівлю, забезпечити відповідне утримання і відтворення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2113 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_krolivnytstva_ta_zvirivnytstva.pdf | 313,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.