Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2113| Назва: | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва | 
| Автори: | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна Коцюбенко, Анна Анатольевна Kotsyubenko, Anna | 
| Ключові слова: | Кролівництво звірівництво Рентабельність кролівництва Відтворення кролів та звірів особливості кролів та звірів бонітування кролів | 
| Дата публікації: | 2017 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи з варіантами завдань для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" заочної форми навчання / уклад. Г. А. Коцюбенко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 41 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Дисципліна “ТВП кролівництва та звірівництва” знайомить студентів з основними технологічними процесами галузі, з біологічними особливостями кролів та звірів, з напрямками продуктивності і найбільш розповсюдженими породами нашої країни. Основна мета дисципліни – це підготовка фахівців високого професійного рівня, які спроможні залучити багатьох людей до розведення кролів та звірів, сприяти розвитку галузей в приватних присадибних ділянках та фермерських господарствах. Дисципліна “ТВП кролівництва та звірівництва” тісно пов’язаний з іншими зоотехнічними, ветеринарними та біологічними науками: анатомією, фізіологією, годівлею, розведенням с.-г. тварин, зоогігієною, ветеринарією та ін. Без знань анатомо – біологічних і фізіологічних особливостей неможливо вірно організувати виробничий процес, налагодити раціональну годівлю, забезпечити відповідне утримання і відтворення. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2113 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_krolivnytstva_ta_zvirivnytstva.pdf | 313,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

