Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2113
Title: Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва
Authors: Коцюбенко, Ганна Анатоліївна
Коцюбенко, Анна Анатольевна
Kotsyubenko, Anna
Keywords: Кролівництво
звірівництво
Рентабельність кролівництва
Відтворення кролів та звірів
особливості кролів та звірів
бонітування кролів
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи з варіантами завдань для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" заочної форми навчання / уклад. Г. А. Коцюбенко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 41 с.
Abstract: Дисципліна “ТВП кролівництва та звірівництва” знайомить студентів з основними технологічними процесами галузі, з біологічними особливостями кролів та звірів, з напрямками продуктивності і найбільш розповсюдженими породами нашої країни. Основна мета дисципліни – це підготовка фахівців високого професійного рівня, які спроможні залучити багатьох людей до розведення кролів та звірів, сприяти розвитку галузей в приватних присадибних ділянках та фермерських господарствах. Дисципліна “ТВП кролівництва та звірівництва” тісно пов’язаний з іншими зоотехнічними, ветеринарними та біологічними науками: анатомією, фізіологією, годівлею, розведенням с.-г. тварин, зоогігієною, ветеринарією та ін. Без знань анатомо – біологічних і фізіологічних особливостей неможливо вірно організувати виробничий процес, налагодити раціональну годівлю, забезпечити відповідне утримання і відтворення.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2113
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_krolivnytstva_ta_zvirivnytstva.pdf313,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.