Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21149
Назва: Організація вирощування і використання продукції шафрану в Україні
Автори: Серафим, Сергій Сергійович
Serafym, S.
Манушкіна, Тетяна Миколаївна
Manushkina, Tetyana
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Серафим С. С., Манушкіна Т. М. Організація вирощування і використання продукції шафрану в Україні. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 38-40.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21149
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Статті аспірантів МНАУ
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
spvpzpr-2025-38-40.pdf293,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.