Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21154
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКазанок, О. О.-
dc.date.accessioned2025-04-25T10:01:17Z-
dc.date.available2025-04-25T10:01:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКазанок О. О. Фізико-хімічні і біохімічні перетворення у процесі сушіння плодів і овочів. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 49-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21154-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleФізико-хімічні і біохімічні перетворення у процесі сушіння плодів і овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
spvpzpr-2025-49-52.pdf279,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.