Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21154
Title: Фізико-хімічні і біохімічні перетворення у процесі сушіння плодів і овочів
Authors: Казанок, О. О.
Issue Date: 2025
Citation: Казанок О. О. Фізико-хімічні і біохімічні перетворення у процесі сушіння плодів і овочів. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 49-52.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21154
Appears in Collections:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
spvpzpr-2025-49-52.pdf279,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.