Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2115
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Патрєва, Людмила Семенівна | - |
dc.contributor.author | Патрева, Людмила Семеновна | - |
dc.contributor.author | Patreva, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Коваль, Ольга Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Koval, Ol'ha | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-15T07:06:43Z | - |
dc.date.available | 2017-06-15T07:06:43Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних робіт та самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2115 | - |
dc.description.abstract | У вирішенні продовольчої проблеми важливим є підвищення рівня ведення тваринництва, рослинництва та інших галузей агропромислового комплексу. За останнє десятиріччя відбулися зміни у технології виробництва продукції тваринництва на базі зрослого рівня інтенсифікації, спеціалізації та концентрації виробництва. У вирішенні цих завдань виключної важливості набувають професійний рівень підготовки фахівців, ефективність використання ними у практичній роботі знань з виробництва продукції тваринництва. Систему знань з цих питань студенти отримують при вивченні курсу «Технологія виробництва продукції тваринництва», який є базовим для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 – «Менеджмент». В системі підготовки фахівців з економічних спеціальностей дисципліна «Технологія виробництва продукції тваринництва» є теоретичною основою для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока, вовни, яєць та інших видів тваринницької продукції, а також для впровадження заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | розведення сільськогосподарських тварин | ru |
dc.subject | зоотехнічна оцінка | ru |
dc.subject | Основи годівлі сільськогосподарських тварин | ru |
dc.subject | виробництво молока і яловичини | ru |
dc.subject | Молочна продуктивність корів | ru |
dc.subject | М’яснапродуктивність | ru |
dc.subject | Технологія виробництва свинини | ru |
dc.subject | Яєчна продуктивність курей | ru |
dc.subject | потреби господарства в робочих конях | ru |
dc.title | Технологія виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_tvarynnytstva.pdf | 508,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.