Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2115
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorПатрева, Людмила Семеновна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorКоваль, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorKoval, Ol'ha-
dc.date.accessioned2017-06-15T07:06:43Z-
dc.date.available2017-06-15T07:06:43Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних робіт та самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2115-
dc.description.abstractУ вирішенні продовольчої проблеми важливим є підвищення рівня ведення тваринництва, рослинництва та інших галузей агропромислового комплексу. За останнє десятиріччя відбулися зміни у технології виробництва продукції тваринництва на базі зрослого рівня інтенсифікації, спеціалізації та концентрації виробництва. У вирішенні цих завдань виключної важливості набувають професійний рівень підготовки фахівців, ефективність використання ними у практичній роботі знань з виробництва продукції тваринництва. Систему знань з цих питань студенти отримують при вивченні курсу «Технологія виробництва продукції тваринництва», який є базовим для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 – «Менеджмент». В системі підготовки фахівців з економічних спеціальностей дисципліна «Технологія виробництва продукції тваринництва» є теоретичною основою для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока, вовни, яєць та інших видів тваринницької продукції, а також для впровадження заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectрозведення сільськогосподарських тваринru
dc.subjectзоотехнічна оцінкаru
dc.subjectОснови годівлі сільськогосподарських тваринru
dc.subjectвиробництво молока і яловичиниru
dc.subjectМолочна продуктивність корівru
dc.subjectМ’яснапродуктивністьru
dc.subjectТехнологія виробництва свининиru
dc.subjectЯєчна продуктивність курейru
dc.subjectпотреби господарства в робочих коняхru
dc.titleТехнологія виробництва продукції тваринництваru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_tvarynnytstva.pdf508,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.