Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2115
Title: | Технологія виробництва продукції тваринництва |
Authors: | Патрєва, Людмила Семенівна Патрева, Людмила Семеновна Patreva, Ludmila Коваль, Ольга Анатоліївна Коваль, Ольга Анатольевна Koval, Ol'ha |
Keywords: | розведення сільськогосподарських тварин зоотехнічна оцінка Основи годівлі сільськогосподарських тварин виробництво молока і яловичини Молочна продуктивність корів М’яснапродуктивність Технологія виробництва свинини Яєчна продуктивність курей потреби господарства в робочих конях |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних робіт та самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с. |
Abstract: | У вирішенні продовольчої проблеми важливим є підвищення рівня ведення тваринництва, рослинництва та інших галузей агропромислового комплексу. За останнє десятиріччя відбулися зміни у технології виробництва продукції тваринництва на базі зрослого рівня інтенсифікації, спеціалізації та концентрації виробництва. У вирішенні цих завдань виключної важливості набувають професійний рівень підготовки фахівців, ефективність використання ними у практичній роботі знань з виробництва продукції тваринництва. Систему знань з цих питань студенти отримують при вивченні курсу «Технологія виробництва продукції тваринництва», який є базовим для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 – «Менеджмент». В системі підготовки фахівців з економічних спеціальностей дисципліна «Технологія виробництва продукції тваринництва» є теоретичною основою для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока, вовни, яєць та інших видів тваринницької продукції, а також для впровадження заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2115 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_tvarynnytstva.pdf | 508,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.