Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2115
Title: Технологія виробництва продукції тваринництва
Authors: Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Ol'ha
Keywords: розведення сільськогосподарських тварин
зоотехнічна оцінка
Основи годівлі сільськогосподарських тварин
виробництво молока і яловичини
Молочна продуктивність корів
М’яснапродуктивність
Технологія виробництва свинини
Яєчна продуктивність курей
потреби господарства в робочих конях
Issue Date: 2017
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних робіт та самостійної роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 - "Менеджмент" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с.
Abstract: У вирішенні продовольчої проблеми важливим є підвищення рівня ведення тваринництва, рослинництва та інших галузей агропромислового комплексу. За останнє десятиріччя відбулися зміни у технології виробництва продукції тваринництва на базі зрослого рівня інтенсифікації, спеціалізації та концентрації виробництва. У вирішенні цих завдань виключної важливості набувають професійний рівень підготовки фахівців, ефективність використання ними у практичній роботі знань з виробництва продукції тваринництва. Систему знань з цих питань студенти отримують при вивченні курсу «Технологія виробництва продукції тваринництва», який є базовим для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 – «Менеджмент». В системі підготовки фахівців з економічних спеціальностей дисципліна «Технологія виробництва продукції тваринництва» є теоретичною основою для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока, вовни, яєць та інших видів тваринницької продукції, а також для впровадження заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2115
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_tvarynnytstva.pdf508,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.