Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2118
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorКравченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorKravchenko, Helen-
dc.date.accessioned2017-06-15T07:25:32Z-
dc.date.available2017-06-15T07:25:32Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЗберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 96 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2118-
dc.description.abstractЯкість зеленої маси доцільно контролювати протягом всього періоду використання. Основний показник якості – вміст сухої речовини та її склад. У міру росту в рослинах визначають вміст протеїну, білка, нітратів, нітритів, каротину та деякі інші показники. При заготівлі грубих кормів основну увагу приділяють вологості маси. У разі закладання в скирти або сховища маси з підвищеною вологістю в кормах розвиваються плісеневі гриби та інші мікроорганізми, що призводить до накопичення в них мікотоксинів.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectякість кормуru
dc.subjectЯкість зеленої масиru
dc.subjectпоживність силосуru
dc.subjectпроби кормуru
dc.subjectпроби грубих кормівru
dc.subjectпроби концентрованих кормівru
dc.subjectзелений кормru
dc.subjectОрганолептична оцінка силосуru
dc.subjectоцінка сінажуru
dc.titleЗберігання та контроль якості кормівru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zberihannya_ta_kontrol_yakosti_kormiv.pdf789,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.