Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2118
Назва: Зберігання та контроль якості кормів
Автори: Кравченко, Олена Олександрівна
Кравченко, Елена Александровна
Kravchenko, Helen
Ключові слова: якість корму
Якість зеленої маси
поживність силосу
проби корму
проби грубих кормів
проби концентрованих кормів
зелений корм
Органолептична оцінка силосу
оцінка сінажу
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Зберігання та контроль якості кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. О. О. Кравченко. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 96 с.
Короткий огляд (реферат): Якість зеленої маси доцільно контролювати протягом всього періоду використання. Основний показник якості – вміст сухої речовини та її склад. У міру росту в рослинах визначають вміст протеїну, білка, нітратів, нітритів, каротину та деякі інші показники. При заготівлі грубих кормів основну увагу приділяють вологості маси. У разі закладання в скирти або сховища маси з підвищеною вологістю в кормах розвиваються плісеневі гриби та інші мікроорганізми, що призводить до накопичення в них мікотоксинів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2118
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zberihannya_ta_kontrol_yakosti_kormiv.pdf789,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.