Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21192
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любич, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-30T07:12:23Z | - |
dc.date.available | 2025-04-30T07:12:23Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Любич В. В. Формування якості кексів з пастою гарбузовою. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 90-92. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21192 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Формування якості кексів з пастою гарбузовою | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
spvpzpr-2025-90-92.pdf | 276,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.