Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21192
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюбич, В. В.-
dc.date.accessioned2025-04-30T07:12:23Z-
dc.date.available2025-04-30T07:12:23Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛюбич В. В. Формування якості кексів з пастою гарбузовою. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 90-92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21192-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleФормування якості кексів з пастою гарбузовоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
spvpzpr-2025-90-92.pdf276,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.