Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21192| Title: | Формування якості кексів з пастою гарбузовою |
| Authors: | Любич, В. В. |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Любич В. В. Формування якості кексів з пастою гарбузовою. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 90-92. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21192 |
| Appears in Collections: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва-2025 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| spvpzpr-2025-90-92.pdf | 276,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.