Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21192
Title: | Формування якості кексів з пастою гарбузовою |
Authors: | Любич, В. В. |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Любич В. В. Формування якості кексів з пастою гарбузовою. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 21-22 березня 2025 р.). Миколаїв : МНАУ, 2025. C. 90-92. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21192 |
Appears in Collections: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2025 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
spvpzpr-2025-90-92.pdf | 276,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.