Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2127
Назва: | Технологія виробництва рослинних кормів |
Автори: | Хоненко, Любов Григорівна Хоненко, Любовь Григорьевна Honenko, Lubov Маркова, Наталія Валентинівна Маркова, Наталья Валентиновна Markova, Nataliya |
Ключові слова: | використання рослинних кормів зберігання рослинних кормів енергозберігальні технології вирощування технології приготування комбікормів методика визначення врожайності зберігання кормів облік кормових запасів якість кормів |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва рослинних кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр"спеціальності 204 "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. : Н. В. Маркова, Л. Г. Хоненко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 80 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальна дисципліна «Технологія виробництва рослинних кормів» як складова частина ОПП підготовки бакалаврів спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» вивчає основи сучасних технологій заготівлі кормів, вибір оптимальних варіантів для конкретних природних та господарських умов з метою збільшення виробництва і покращання якості кормів та підвищення ефективності галузей тваринництва. У процесі вивчення навчальної дисципліни здобувачі вищої освіти мають набути знань та навичок з організації раціональних способів заготівлі, зберігання та використання рослинних кормів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2127 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_roslynnykh_kormiv.pdf | 3,78 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.