Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21314
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Курепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kurepin, Vyacheslav, scientific director | - |
dc.contributor.author | Науменко, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Naumenko, Tatyana | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-08T09:59:14Z | - |
dc.date.available | 2025-05-08T09:59:14Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Науменко Т. Економіка та управління в сфері обслуговування. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 26-28. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21314 | - |
dc.description.abstract | Ключовим сектором економіки для більшості розвинених країн є сфера обслуговування. Її значення постійно зростає, що зумовлено не лише внеском у створення робочих місць і генерацію валового внутрішнього продукту, а й впливом на якість життя населення. Ефективне управління цією галуззю, яке включає стратегічне планування, інноваційний підхід та орієнтацію на клієнта, робить її пріоритетною для розвитку економіки в цілому. | uk_UA |
dc.description.abstract | The key sector of the economy for most developed countries is the service sector. Its importance is constantly growing, which is due not only to its contribution to job creation and gross domestic product generation, but also to its impact on the quality of life of the population. Effective management of this industry, which includes strategic planning, an innovative approach and customer orientation, makes it a priority for the development of the economy as a whole. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | сфера обслуговування | uk_UA |
dc.subject | ефективне управління | uk_UA |
dc.subject | інноваційний підхід | uk_UA |
dc.subject | економіка | uk_UA |
dc.subject | контроль якості | uk_UA |
dc.subject | service sector | uk_UA |
dc.subject | effective management | uk_UA |
dc.subject | innovative approach | uk_UA |
dc.subject | economy | uk_UA |
dc.subject | quality control | uk_UA |
dc.title | Економіка та управління в сфері обслуговування | uk_UA |
dc.title.alternative | Economics and Management in the Service Sector | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2025 збрник ГРС-28-30.pdf | 109,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.