Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025 Collection home page

Logo

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р.) Миколаїв : МНАУ, 2025. 151 с.


Результати можуть бути використані для подальших досліджень, формування наукових ідей.


Голова та співголова оргкомітету:


Шебанін В.С. – ректор Миколаївського національного аграрного університету, д-р техн.наук, професор, академік НААН України, академік НАН ВО України


Шебаніна О.В. – д-р екон.наук, професор, декан факультету менеджменту МНАУ


Члени оргкомітету:


Червен І.І. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Банєва І.О. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Іваненко Т.Я. – канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Петрова О.І. – канд. с.-г. наук., доцент завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій


Павлюк С.І. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Кушнірук В.С. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Секретар оргкомітету:


Задорожня А.А. – ст. лаборант кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 60
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Інформаційно-комунікаційні технології в ресторанному бізнесіПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Трач, О.
2025Роль штучного інтелекту у підвищенні клієнтського досвідуКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Папіровська, В.
2025Основні впровадження цифрових технологій в агробізнесіКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Ізбаш, В.
2025Інноваційні підходи та рекомендації щодо вдосконалення системи обслуговування туристів у ботеляхШикіна, О.В., науковий керівник; Харламова, В.
2025Можливості використання VR та AR у туристичному бізнесіГарбар, Галина Анатоліївна, науковий керівник; Harbar, Halina, scientific director; Марцинюк, К.
2025Інноваційні технології у сфері гастрономічного туризмуГарбар, Галина Анатоліївна, науковий керівник; Harbar, Halina, scientific director; Дзюба, М.
2025Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесіКушнірук, Віктор Степанович; Kushniruk, Viktor
2025Еко-готель як інноваційна концепція гостинностіГарбар, Галина Анатоліївна; Harbar, Halina
2025Сенсорна сумісність вин та інших напоїв з кулінарними рибними стравами та морепродуктамиФіль, М.
2025Тенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світіБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Негрей, А.
2025Наукові підходи в геронтологічному харчуванніЛебідь, С.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Ферментовані овочі в харчуванні людиниОдробинська, О.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Технологія виробництва сиркових десертів з додаванням чорної смородини, чорниці та базилікуЄгорова, У.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Найпоширеніші дієти та їх особливостіПерило, В.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Вегетеріанські дієтиВакараш, О.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Дитяче харчування: нові наукові підходиЧерноморець, І.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Веганство та його особливості в харчуванніТян, А.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Матча та її вплив на організм людиниКольцова, К.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Особливості детокс-дієтиКозлова, К.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Десерти у збалансованому харчуванніМатющенко, О.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 60