Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21324
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКурепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKurepin, Vyacheslav, scientific director-
dc.contributor.authorДідняк, Анастасія Валеріївна-
dc.contributor.authorDidnyak, Anastasia-
dc.date.accessioned2025-05-08T10:59:22Z-
dc.date.available2025-05-08T10:59:22Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationДідняк А. В. Концепція екологічного номера у готельному бізнесі. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 75-77.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21324-
dc.description.abstractЗахист навколишнього середовища має встояти перед тиском з боку організацій, стурбованих лише комерційним успіхом чи особистим збагаченням. Фінансовий контроль, ринкові фактори, відповідні законодавчі заходи виводять заходи з охорони навколишнього середовища на новий рівень. У недавньому минулому у світовій готельній індустрії з'явилася концепція екологічного номера. Фахівці-практики вважають таку стратегію досить перспективноюuk_UA
dc.description.abstractEnvironmental protection must withstand pressure from organizations concerned only with commercial success or personal enrichment. Financial control, market factors, appropriate legislative measures are taking environmental protection measures to a new level. In the recent past, the concept of an ecological room has appeared in the global hotel industry. Practitioners consider such a strategy to be quite promising.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкомерційний успіхuk_UA
dc.subjectготельна індустріяuk_UA
dc.subjectекологічна свідомістьuk_UA
dc.subjectутилізаціяuk_UA
dc.subjectоптимізація витратuk_UA
dc.subjectcommercial successuk_UA
dc.subjecthotel industryuk_UA
dc.subjectenvironmental awarenessuk_UA
dc.subjectrecyclinguk_UA
dc.subjectcost optimizationuk_UA
dc.titleКонцепція екологічного номера у готельному бізнесіuk_UA
dc.title.alternativeThe concept of an ecological room in the hotel businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2025
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025 збрник ГРС-83-85.pdf110,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.