Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21324
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Курепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kurepin, Vyacheslav, scientific director | - |
dc.contributor.author | Дідняк, Анастасія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Didnyak, Anastasia | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-08T10:59:22Z | - |
dc.date.available | 2025-05-08T10:59:22Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Дідняк А. В. Концепція екологічного номера у готельному бізнесі. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 75-77. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21324 | - |
dc.description.abstract | Захист навколишнього середовища має встояти перед тиском з боку організацій, стурбованих лише комерційним успіхом чи особистим збагаченням. Фінансовий контроль, ринкові фактори, відповідні законодавчі заходи виводять заходи з охорони навколишнього середовища на новий рівень. У недавньому минулому у світовій готельній індустрії з'явилася концепція екологічного номера. Фахівці-практики вважають таку стратегію досить перспективною | uk_UA |
dc.description.abstract | Environmental protection must withstand pressure from organizations concerned only with commercial success or personal enrichment. Financial control, market factors, appropriate legislative measures are taking environmental protection measures to a new level. In the recent past, the concept of an ecological room has appeared in the global hotel industry. Practitioners consider such a strategy to be quite promising. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | комерційний успіх | uk_UA |
dc.subject | готельна індустрія | uk_UA |
dc.subject | екологічна свідомість | uk_UA |
dc.subject | утилізація | uk_UA |
dc.subject | оптимізація витрат | uk_UA |
dc.subject | commercial success | uk_UA |
dc.subject | hotel industry | uk_UA |
dc.subject | environmental awareness | uk_UA |
dc.subject | recycling | uk_UA |
dc.subject | cost optimization | uk_UA |
dc.title | Концепція екологічного номера у готельному бізнесі | uk_UA |
dc.title.alternative | The concept of an ecological room in the hotel business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2025 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2025 збрник ГРС-83-85.pdf | 110,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.