Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21342
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШикіна, Ольга, науковий керівник-
dc.contributor.authorЯрошинська, Я.-
dc.date.accessioned2025-05-08T12:17:08Z-
dc.date.available2025-05-08T12:17:08Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЯрошинська Я. Сучасні тенденції та міжнародний досвід організації кадрової служби в готельній індустрії. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 35-38.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21342-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleСучасні тенденції та міжнародний досвід організації кадрової служби в готельній індустріїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025 збрник ГРС-35-38.pdf342,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.