Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21382| Title: | Гастрономічний брендинг в Україні: тенденції та перспективи розвитку |
| Authors: | Стамат, Вікторія Михайлівна, науковий керівник Stamat, Viktoriia, scientific director Каплун, Ю. |
| Keywords: | гастрономічний брендинг українська кухня гастротуризм ресторанний бізнес маркетинг національна ідентичність кулінарні традиції gastronomic branding Ukrainian cuisine gastrotourism restaurant business marketing national identity culinary traditions |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Каплун Ю. Гастрономічний брендинг в Україні: тенденції та перспективи розвитку. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез науково-теоретичної 37-ї студентської конференції (м. Миколаїв, 18-20 березня 2025 р.) / Факультет менеджменту. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 139-141. |
| Abstract: | Розглянуто гастрономічний брендинг в Україні, його сучасні тенденції та перспективи розвитку. Досліджено важливість гастрономічного брендингу як інструменту формування позитивного іміджу України на світовій
арені. - gastronomic branding in Ukraine, its particular tendencies and prospective development are currently being observed. The importance of gastronomic branding as a tool for forming a positive image of Ukraine on the world stage has been proven. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21382 |
| Appears in Collections: | Статті (Факультет менеджменту) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2025 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| umrak-menedzh-2025-139-141.pdf | 223,96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.