Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21400
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайлюк, О.-
dc.date.accessioned2025-05-14T08:39:12Z-
dc.date.available2025-05-14T08:39:12Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМихайлюк О. Особливості зеленого та цифрового переходу у туризмі Європи. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 94-96.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21400-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОсобливості зеленого та цифрового переходу у туризмі Європиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025 збрник ГРС-94-96.pdf157,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.