Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21401
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШикіна, О.В., науковий керівник-
dc.contributor.authorГаталяк, О.-
dc.contributor.authorГанич, Н.-
dc.date.accessioned2025-05-14T08:41:45Z-
dc.date.available2025-05-14T08:41:45Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГаталяк О., Ганич Н. Інтеграція міжнародних стандартів у систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 97-98.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21401-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleІнтеграція міжнародних стандартів у систему управління якістю та безпечністю харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025 збрник ГРС-97-98.pdf142,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.