Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21418
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorBaneva Irina, scientific director-
dc.contributor.authorНегрей, А.-
dc.date.accessioned2025-05-14T10:16:27Z-
dc.date.available2025-05-14T10:16:27Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationНегрей А. Тенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світі. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 127-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21418-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2025 збрник ГРС-127-128.pdf151,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.