Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21528
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTischenko, Svetlana-
dc.contributor.authorСпівак, Вадим Вікторович-
dc.contributor.authorSpivak, Vadym-
dc.date.accessioned2025-05-20T10:40:40Z-
dc.date.available2025-05-20T10:40:40Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationІнформатика та інформаційні технології : методичні рекомендації до виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності G13 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. І. Тищенко, В. В. Співак. Миколаїв : МНАУ, 2025. 103 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21528-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleІнформатика та інформаційні технологіїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
iit-g13-bak-prakt-2025.pdf4,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.