Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21528
Назва: | Інформатика та інформаційні технології |
Автори: | Тищенко, Світлана Іванівна Tischenko, Svetlana Співак, Вадим Вікторович Spivak, Vadym |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Інформатика та інформаційні технології : методичні рекомендації до виконання практичних робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності G13 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. І. Тищенко, В. В. Співак. Миколаїв : МНАУ, 2025. 103 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21528 |
Розташовується у зібраннях: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
iit-g13-bak-prakt-2025.pdf | 4,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.