Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21573
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗлатов, О.-
dc.contributor.authorЯсько, В.-
dc.date.accessioned2025-05-23T08:22:01Z-
dc.date.available2025-05-23T08:22:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗлатов О., Ясько В. Особливості товарознавчої експертизи молока в ТОВ «ЛЮСТДОРФ». Студентський науковий вісник [МНАУ]. 2024. Вип. № 1 (18). Аграрні науки та продовольство. С. 44-50.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21573-
dc.description.abstractПотенційна потужність існуючих підприємств галузі це двадцять млн. т. молока на рік. На даний момент завантаження цих потужностей складає менше ніж 25 відсотків. Аналіз причин зниження виробництва продукції молочної промисловості свідчить, що більш ніж на 60% воно обумовлене зниженням об’ємів переробки сільськогосподарської сировини. На промислову переробку надійшло лише 21% молока, виробленого у всіх категоріях господарств, а інше молоко без попередньої промислової обробки реалізовувалось на ринках, комерційним структурам або перероблялось у цехах, які не забезпечували комплексного використання сировини і високої якості продукціїuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectмолочна продукціяuk_UA
dc.subjectтоварознавча експертизаuk_UA
dc.subjectТ-молоко вітчизняного виробникаuk_UA
dc.titleОсобливості товарознавчої експертизи молока в ТОВ «ЛЮСТДОРФ»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Аграрні науки та продовольство. 2024. Вип. 1 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
випуск 1 (18)_2024.-45-51.pdf445,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.